fbpx
Er du vår nye digitale strateg?

Er du vår nye digitale strateg?

Vi skaper engasjement og påvirker politikk. Pressure vokser raskt, og nå ser vi etter en erfaren digital strateg. Er det deg?

Pressure er Norges eneste byrå spesialisert på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer. På vegne av kommuner, organisasjoner, foreninger og bedrifter bidrar vi til å fremskynde, stoppe eller påvirke politiske beslutninger. Vi jobber strategisk med digital kommunikasjon for å hjelpe våre oppdragsgivere med å bli sett og hørt, og ta en posisjon.  

Vi har vokst gjennom 2020 og nå gleder vi oss til å bli enda flere. Vi ser etter deg som har minst fem års erfaring fra organisasjonslivet, politikk eller kommunikasjonsbyrå. Du har sterk strategisk forståelse, solid erfaring med digitale verktøy i kommunikasjons- og påvirkningsarbeid og er vant til å lede og drive prosjekter og prosesser. Du er interessert i hva som skjer i samfunnet og politikken, og du brenner for å skape engasjement – blant medlemmer, organisasjoner, lokalbefolkning eller andre.  

Som digital strateg blir du en del av et kunnskapsrikt og ungt byråmiljø. Du får et stort ansvar og viktige, kompliserte oppgaver fra første dag. Du må være faglig sterk, glad i å samarbeide, og du er trygg i møter med kunder og mennesker rundt deg. Du er vant til å ta ansvar for å få nye kunder og utvikle eksisterende, eller synes dette virker spennende. Du er en person med integritet, lave skuldre og liker å ha det gøy på jobb.  

Vår nye kollega kjenner seg igjen i følgende:  

  • Sterk samfunnsforståelse og er interessert i politikk 
  • Har erfaring som digital rådgiver/digital strateg eller har erfaring og kompetanse til å ta rollen 
  • Sterk kompetanse på digitale og sosiale medier. Vi ser etter en sterk strateg, men det er et pluss hvis du har kunnskap om produksjon og etterarbeid.  
  • Evne til god historiefortelling 
  • Er eller vil bli glad i å medvirke til salg på nye kunder og prosjekter  
  • Føler seg hjemme i et oppstartsmiljø og vil bidra til å skape noe nytt  
  • Er vant til og glad i å samarbeide  

Kjenner du deg igjen? Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknadsfrist: 2. mai.

Send CV og søknad til:
Celine Gran
celine.gran@addpressure.no  
+47 907 75 590 

Slå på tråden hvis du har spørsmål.  

Pressure holder til i Inkognitogata 1 i Oslo, i samme lokaler som moderselskapet vårt Kruse Larsen. Vi tilbyr et fantastisk arbeidsmiljø, gode betingelser og flotte lokaler. I Pressure har vi det gøy på jobb og utfordrer oss selv hver dag. Velkommen!