Politikk går sakte.

Politikk går sakte. Digital politisk påvirkning handler om å sette et ekstra trykk på en politisk sak eller et politikkområde som er viktig for deg. Og viktigst av alt: Engasjere de som bryr seg. 

Våre nye nettsider er under utvikling og lanseres snart.

Mediene er for lengst ikke bare lokalavisene, VG eller NRK, men utallige digitale og sosiale medier. 

Her søker, finner og mottar beslutningstakere informasjon hver eneste dag. Organisasjoner og bedrifter må også forholde seg til disse mediene. For å ta en posisjon og få gjennomslag for sine saker eller prosjekter. 

De digitale mediene er treffsikre og kostnadseffektive. Vi vet hvem vi ønsker å nå, og vi treffer de med et budskap som engasjerer.

Kommunikasjon i digitale og sosiale medier gir flere bedrifter og organisasjoner en mulighet til å få innflytelse over avgjørende politiske prosesser, ta en posisjon innenfor et politikkområde eller engasjere eller mobilisere de som er viktige for din virksomhet eller organisasjon. 

Engasjementsdrevne kampanjer

Vi jobber med målrettet organisk spredning og annonsering for å nå de riktige menneskene. Ofte handler det om å skape et engasjement blant en gruppe mennesker, for å sette trykk på kommunikasjon mot beslutningstakere. 

Vi kan politikk, politisk dynamikk og vet hva som engasjerer folk. 

Kreativitet og god historiefortelling sørger for at budskapet og innholdet får riktig oppmerksomhet. Vi bistår med å utvikle kommunikasjon og kampanjer for å påvirke politikere og andre beslutningstakere, og mobilisere følgere i ulike digitale kanaler.

Det innebærer digital strategi, budskapsutvikling, innholdsproduksjon, aktivering i ulike kanaler og distribusjon.

Vi har sterk kompetanse på innholdsproduksjon til digitale kanaler og sosiale medier. Vi bistår med tekstproduksjon, design, foto, motion og videoproduksjon, og kan levere raskt. 

Ansatte

Celine Gran

Daglig leder
celine.gran@addpressure.no
907 75 590

Christian Laland

Strategi- og kampanjesjef
christian.laland@addpressure.no
959 36 144

Birgitte Aarebrodt

Innholdsrådgiver
birgitte.aarebrodt@addpressure.no
920 18 556

Henrik Nilssen Dale

Kreativ leder
henrik.dale@addpressure.no
404 81 566

Kundeliste

Pressure har åpne kundelister. Alle kunder vi har jobbet med og jobber med ser du i listen under.